Samen zorgen voor grip. Daar willen we voor gaan.


Wij, Jesse en Kaj, leerden elkaar kennen binnen de gespecialiseerde GGZ in Land van Cuijk. Al snel bleek dat onze visie op de zorg sterk overeenkwam en we daardoor goed bij elkaar aansloten in het werk. Het idee ontstond om samen voor vernieuwing in de zorg te gaan.
We geloven erin dat we een aanvulling zijn op de bestaande zorgaanbieders met onze visie en innoverende ideeën. Met oprechte aandacht voor de medemens komen we graag samen in beweging. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat in beweging zijn voor elk mens belangrijk is. Wij richten ons graag samen op de positieve gezondheid en daarbij onze pijlers zelfcompassie en een gezonde leefstijl. Wij onderscheiden ons door onze positieve energie, oprechte aandacht, enthousiasme en activerende aanpak. Met enthousiasme en ambitie gaan we aan de slag om samen de zorg een stukje mooier te maken en weer zoveel als mogelijk terug te brengen naar de mens.

Als hoofd, hart en ambitie in harmonie zijn, is niets onmogelijk.

Jesse (33): ‘Waar ik blij van word is wanneer ik de ander zie groeien in zelfvertrouwen. Of het nou gaat om het ontwikkelen van zelfcompassie, grip krijgen op je mindset, werken aan je leefstijl.. het zijn allemaal onderdelen van het in je eigen kracht komen. De ander mogen ondersteunen in dit groeiproces geeft mij energie.

Ik help je graag de beste versie van jezelf te worden, zodat je daar je leven lang plezier van kunt hebben. Dit doe ik door met een open blik oordeelloos te luisteren, oprechte interesse te tonen, de ander echt te zien en zo de verbinding te maken. Het gevoel dat we samen in beweging gaan om aan iets moois te bouwen, geeft mij veel voldoening.’

Kaj (36): ‘Werken met mensen vind ik het leukste wat er is. Na mijn diensttijd bij de Koninklijke Marine in 2005 ben ik gaan onderzoeken waar mijn passie ligt. Al snel kwam ik uit bij de zorg. De medemens in zijn kracht zetten is mijn drijfkracht. Door naast de ander te staan en aan te sluiten kun je samen in beweging komen.

Hierbij leg ik graag de focus op ieders mogelijkheden en bouw zo aan de zelfredzaamheid. Het brengt mij een geluksmoment wanneer de ander na onze samenwerking weer grip ervaart in het dagelijks leven. Door in een kleinschalige organisatie te werken kan ik weer doen waarvoor ik ooit in de zorg begon; zo veel mogelijk met aandacht naast de cliënt staan!’

Onze samenwerkingspartners

Bereikbaarheid
Maandag tm vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur

Email
contact@zorgvoorgrip.nl