Bereikbaarheid
Maandag tm vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur

Email
contact@zorgvoorgrip.nl

Samen zorgen voor grip. Daar willen we voor gaan.


Wij leerden elkaar kennen binnen de gespecialiseerde GGZ in Land van Cuijk. Al snel bleek dat onze visie op de zorg sterk overeenkwam en we daardoor goed bij elkaar aansloten in het werk. Het idee ontstond om samen voor vernieuwing in de zorg te gaan.
We geloven erin dat we een aanvulling zijn op de bestaande zorgaanbieders met onze visie en innoverende ideeën. Met oprechte aandacht voor de medemens komen we graag samen in beweging. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat in beweging zijn voor elk mens belangrijk is. Wij richten ons graag samen op de positieve gezondheid en daarbij onze pijlers zelfcompassie en een gezonde leefstijl. Wij onderscheiden ons door onze positieve energie, oprechte aandacht, enthousiasme en activerende aanpak. Met enthousiasme en ambitie gaan we aan de slag om samen de zorg een stukje mooier te maken en weer zoveel als mogelijk terug te brengen naar de mens.

Als hoofd, hart en ambitie in harmonie zijn, is niets onmogelijk.

Jesse (34): ‘Waar ik blij van word is wanneer ik de ander zie groeien in zelfvertrouwen. Of het nou gaat om het ontwikkelen van zelfcompassie, grip krijgen op je mindset, werken aan je leefstijl.. het zijn allemaal onderdelen van het in je eigen kracht komen. De ander mogen ondersteunen in dit groeiproces geeft mij energie.

Ik help je graag de beste versie van jezelf te worden, zodat je daar je leven lang plezier van kunt hebben. Dit doe ik door met een open blik oordeelloos te luisteren, oprechte interesse te tonen, de ander echt te zien en zo de verbinding te maken. Het gevoel dat we samen in beweging gaan om aan iets moois te bouwen, geeft mij veel voldoening.’

Kaj (37): ‘Werken met mensen vind ik het leukste wat er is. Na mijn diensttijd bij de Koninklijke Marine in 2005 ben ik gaan onderzoeken waar mijn passie ligt. Al snel kwam ik uit bij de zorg. De medemens in zijn kracht zetten is mijn drijfkracht. Door naast de ander te staan en aan te sluiten kun je samen in beweging komen.

Hierbij leg ik graag de focus op ieders mogelijkheden en bouw zo aan de zelfredzaamheid. Het brengt mij een geluksmoment wanneer de ander na onze samenwerking weer grip ervaart in het dagelijks leven. Door in een kleinschalige organisatie te werken kan ik weer doen waarvoor ik ooit in de zorg begon; zo veel mogelijk met aandacht naast de cliënt staan!’

Kim (31): ‘In een aantal woorden zou ik mijzelf omschrijven als positief, leergierig, behulpzaam en een natuurliefhebber. Ik ken Jesse en Kaj als fijne collega’s in de tijd dat we werkzaam waren binnen een GGZ-instelling. De visie van ‘Zorg voor Grip’ brengt een glimlach op mijn gezicht. Alle tijd en ruimte voelen om te ontdekken wat jou weer grip geeft in het leven. 

Een belangrijke levensles voor mij is dat hoe donker het leven ook voelt, er altijd weer lichtpuntjes zullen zijn. Ik hoop met mijn verhaal een stukje herkenning te zijn. Het gevoel dat je het niet alleen hoeft te doen heeft mij erg geholpen. Aandachtig luisteren en mogelijkheden zien in plaats van problemen zijn kenmerkend voor mij als persoon. Ik kijk ernaar uit om aan het werk te gaan en jullie te mogen ontmoeten. Samen gaan we de stappen zetten die jij nodig hebt.’

Serkan (47): ‘Na ruim 20 jaar in de techniek gewerkt te hebben ging ik 5 jaar geleden aan de slag op de crisis opname bij een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Daar kwam ik er al snel achter dat het werken met mensen mijn passie is. Voor het eerst in mijn leven beleefde ik plezier in mijn werk en haalde ik er veel voldoening uit. 

Ik ben iemand die altijd positief in het leven staat en heb een goede dosis humor. Ik hou ervan om samen problemen aan te pakken en haal energie uit de geluksmomenten die ontstaan als ik zie dat de ander weer kan lachen en kan genieten van de mooie dingen in zijn of haar leven. Ik heb ontzettend veel zin om met dit mooie team samen aan het werk te gaan en zo, samen met de cliënt, te zorgen voor de oplossingen die er er nodig zijn voor een grote glimlach.’